رفع اثرات منفی سئو کلاه سیاه

دوربین مدار بسته / نمایندگی هایک ویژن / مقالات دوربین مدار بسته

رفع اثرات منفی سئو کلاه سیاه

۱,۴۷۸ بازديد

طراحی مجدد وب سایت بر رنکینگ سایت شما در موتورهای جستجو تاثیر منفی می گذارد به طوری که دیده شده شرکت پس از طراحی مجدد سایت خود در حدود 60-70% از کاربرانی که از طریق موتورهای جستجو سایت را پیدا می نمودند را از دست می دهند. در این مقاله سعی نموده ام راه هایی را برای شما بیان نمایم که اثر منفی طراحی مجدد سایت را بر موتورهای جستجو به حداقل برساند.

در اینجا 9 روش برای طراحی مجدد سئو سایت بیان می نمایم

1. بررسی و شناخت کامل سایت
زمانی که سایت خود را طراحی مجدد می نمایید، آدرس دهی صفحات ممکن است تغییر یابد. زمانی که آدرس دهی صفحات عوض شود، می بایست به موتورهای جستجو اطلاع دهید صفحات جدید به چه آدرسی منتقل شده اند. در صورتی که این کار را انجام ندهید، ممکن است رنک سایت خود را از دست بدهید. تمامی رنکینگی که توسط صفحات قبلی شما بدست آمده بود ممکن است از بین برود. و زمانی که این اتفاق بیفتد، رنک سایت شما از بین می رود، ترافیکی که از نتیجه های جستجو به سایت شما منتهی می شود را از دست خواهید داد، فروش خود را از دست خواهید داد و شرکت شما دچار درآمد خود را از اینترنت از دست خواهد داد. بنابراین همانطور که ملاحظه می نمایید دانستن تمام صفحات سایت شما مهم است.
خبر خوب آن است که راه هایی برای آن که آدرس صفحات سایت خود را بیابید وجود دارد. می توانید در سایت http://www.google.com/webmasters/tools صفحات ایندکس شده خود را در گوگل بررسی نمایید.
* نکته مهم: صفحات داخل ساب دامنه های سایت خود را فراموش ننمایید. زیرا رنک این صفحات نیز به مانند سایت اصلی مهم می باشند

2. لینک از سایت های دیگر به سایت خود را کنترل نمایید
لینک از سایت های دیگر به سایت شما نقش بسیار مهمی در سئو سایت دارند. و در صورتی که آدرس یک صفحه را تغییر دهید اثر رنکی که لینک آن سایت به سایت شما می دهد را از دست خواهید داد. بهتر است قبل از هر کاری لینک های داده شده به سایت خود را در سایت های دیگر بیابید. سپس لینک های قبلی را توسط انتقال صفحه 301 به صفحه جدید منتقل نمایید.
یافتن لینک سایت خود در سایت های دیگر را می توانید از طریق http://www.opensiteexplorer.org/ ، http://www.majesticseo.com/ و همچنین ابزار http://www.google.com/webmasters/tools انجام دهید.

3. انتقال صفحه 301
این مورد ستون طراحی مجدد سایت سئو شما می باشد. اگر چیزی را در مرحله طراحی مجدد سایت می بایست انجام دهید آن این مورد است. بطوری که قبلا توضیح داده شده، می بایست مطمئن شوید تمامی صفحات قدیمی سایت شما با انتقال 301 به نسخه جدید خود منتقل شده اند. 301 رنک صفحه قبلی را به صفحه جدید منتقل می نماید، و به شما این امکان را می دهد که رنک قبلی خود را از دست ندهید. در صورتی که این مرحله را به خوبی انجام ندهید، عملیات طراحی سایت مجدد سئو شما با موفقیت انجام نخواهد گردید و رنک سایت خود را از دست خواهید داد.
در صورتی که قصد دارید این کار را انجام دهید طراح شما می بایست با .htaccess, mod_rewrite, و ISAPI_Rewrite آشنایی کامل داشته باشد. می بایست بداند چگونه در آنها از 301 استفاده نماید.
نکته: در صورتی که آدرس دهی صفحات شما در طراحی مجدد تغییری ننماید لازم نیست از 301 استفاده نمایید

5. بررسی توسط متخصص سئو
قبل از آنکه سایت را طراحی مجدد نمایید مشکلات سئو سایت فعلی را بررسی نموده و راه حل هایی جهت رفع آنها می بایست اتخاذ گردد. شما در طراحی جدید خود می توانید کلیه مشکلات قبلی را برطرف نموده و سایت را برای موتورهای جستجو به صورت 100% بهینه سازی نمایید. یک سایت 100% بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو کار شما را در رنکینگ گرفتن در موتورهای جستجو ساده می سازد.

5. بررسی گزارش های سایت
قبل از طراحی سایت مجدد می بایست صفحات فعلی سایت خود را بررسی نمایید و ببینید این صفحات چه بازدیدی دارند. مهترین صفحات خود را بشناسید و از آنها در طراحی مجدد سایت خود استفاده نمایید. می توانید مهمترین صفحات خود را با بالاترین اثر در موتورهای جستجو در http://www.google.com/webmasters/tools بررسی نمایید.

6. بهینه سازی را در زمان طراحی مجدد و انتقال فراموش ننماید
بهینه سازی ها برای سایت فعلی و صفحات آن را انجام دهید. نقاط ضعف آن را در طراحی جدید خود اعمال نمایید. شما می توانید مطالبی را که قبلا با کیفیت پایین تر نوشته شده اند را بهینه سازی نمایید. هیچ وقت آنالیز کلمات کلیدی را فراموش ننمایید. با این کار رنک صفحات سایت شما و در نهایت رنک سایت شما ارتقاء می یابد.

7. حساب کاربری مدیران سایت گوگل باز نمایید
شما می بایست در سایت http://www.google.com/webmasters/tools عضو شده و سایت خود را ثبت نمایید. این سایت پس از ثبت سایت و گذشت مدت زمانی اطلاعات جالبی را در مورد سایت در اختیار شما قرار می دهد. پیشنهاد می نمایم این کار را حتما قبل از طراحی مجدد سایت انجام دهید و با تمامی منوهای آن آشنا شوید. توسط این سایت می توانید خطاهای مربوط به صفحات سایت خود را مشاهده نمایید و آن ها را رفع عیب نمایید. این سایت همچنین دارای ابزارهای است که به گوگل اطلاع دهید سایت شما تغییر نموده است و سایت شما را مجددا ایندکس نماید. همچنین می توانید تغییر آدرس های خود را به گوگل اطلاع دهید.

8. از سیستم های مدیریت محتوا استفاده نمایید
سیستم های مدیریت محتوا این امکان را به شما می دهند که سایت خود را به طور مدارم به روز رسانی نماید و همچنین اشتباهات معمول سئو موجود در سایت ها معمولا در این سیستم های مدیریت محتوا برطرف شده و می توانید به راحتی بر توسعه سایت تمرکز نمایید. این سیستم های مدیریت محتوا همچنین معمولا آموزش انتقال از سایت قبلی را به مدیریت محتوای جدید دارند و با انجام آن موارد می توانید مطمئن شوید که سایت شما از نظر سئو دچار مشکل نمی شود. اینجانب که به عنوان طراحی سایت های اینترنتی از سایت 1381 تا کنون مشغول به فعالیت هستم از این این سیستم های مدیریت محتوا جوملا و وردپرس را توصیه می نماییم. زیرا این سیستم ها ابزارهای بسیاری جهت انتقال دارند.

9. طراحی و برنامه نویسی قوی به معنای سئو خوب نیست
همیشه داشتن یک سایت با طراحی بسیار عالی و برنامه نویسی قوی به معنای سایت سئو نیست. استفاده از آخرین تکنولوژی ها در طراحی سایت به معنای سایت سئو نیست و چیزه است که اکثر افراد دچار آن می شوند. همیشه باید متخصص سئو بر انجام کار طراحی وب نظارت کامل نماید. یک طراح و برنامه نویس قوی همیشه یک متخصص سئو نیست. در طراحی سایت جدید خود حتما در طراحی تمامی بخش ها از نظرات متخصص سئو بهره بگیرید.




بگذارید همزمان به یک موضوع دیگر نیز رسیدگی کنیم/ بحث بر سر بهبود سئو سایت و همچنین مقابله با سئو منفی و یا همان سئو کلاه سیاه چیست. گاهی شما بعد از طراحی مجدد سایتتان با مشکل سئو مواجه می شوید و گاهی نیز به دلیل سئو کلاه سیاه و گاهی هر دو این موارد با هم گریبان سایت شما را می گیرد. 

 مقابله با سئو کلاه سیاه

گوگل همواره در تلاش است تا تأثیرات سئو کلاه‌سیاه را کاهش دهد و آژانس‌های بدنام را از استفاده این استراتژی مخرب ناامید کند. البته محبوبیت استفاده از سئو کلاه‌سیاه به‌منظور بهبود رتبه وب‌سایت‌ها رو به کاهش است اما متأسفانه استفاده از روش‌های سئو منفی برای تخریب سایر وب‌سایت‌ها هرروز نسبت به گذشته افزایش می‌یابد.

روش‌های استفاده از سئو منفی در قالب‌ها و شکل‌های ناپسند متعددی ظاهر می‌شوند. برخی از این روش‌ها ملایم عمل می‌کنند و تأثیرات منفی خودشان را باگذشت زمان نشان می‌دهند اما برخی دیگر به‌سرعت اجرا می‌شوند و تأثیر منفی‌شان هم بلافاصله دیده می‌شود.

در این مطلب قصد داریم هر چه لازم است را درباره این استراتژی بازاریابی به شما بگوییم تا بتوانید از وب‌سایتتان در مقابل سئو منفی محافظت کنید.

مشکل شماره ۱ سئو منفی: link farms و بک لینک‌های اسپم

سئو منفی چیست؟ پاسخ این پرسش کمی پیچیده است چراکه کلاه‌برداران سئو همیشه از تاکتیک‌ها و روش‌های متعدد و مختلفی در سئو کلاه‌سیاه بهره می‌برند. از طرفی اگر با مفاهیم اولیه سئو کلاه‌سفید آشنا باشید، احتمالاً قادر خواهید بود دریابید که بهینه سازان چگونه می‌توانند از این استراتژی‌ها برای حمله به دیگر وب‌سایت‌ها و تخریب آن‌ها استفاده کنند.

استفاده از link farms به‌منظور ایجاد لینک‌های بی‌کیفیت و اسپم که کاربر را به یک وب‌سایت هدایت می‌کنند، یکی از رایج‌ترین شکل‌های سئو منفی است. این موضوع همچنین مثال روشنی برای بهینه سازهای حرفه‌ای درزمینه سئو کلاه‌سیاه است که درواقع از معیارهای سئو گوگل سوءاستفاده می‌کنند و با ایجاد لینک‌های اسپم و هدایت به وب‌سایتی مشخصی، آن را مورد هدف تخریب قرار می‌دهند.

زمانی که این اتفاق می‌افتد و سناریوی موردنظر کلاه‌برداران اجرا می‌شود، اسپمرها در طی چند روز یا چند هفته بعد با نوشتن محتوای مشابه که شامل یک قطعه متنی پیش‌فرض است، رشته‌ای از بک لینک‌های سئو منفی را روی چندین وب‌سایت بی‌کیفیت ایجاد می‌کنند.

 


این موضوع از دیدگاه خزندگان موتورهای جستجو این‌گونه به نظر می‌رسد که وب‌سایت شما قصد دارد کمپین ساخت لینکش را توسعه دهد اما روش نامناسب و اشتباهی را انتخاب کرده است. اسپمرها تلاش می‌کنند این لینک‌ها به‌شدت غیرطبیعی و نادرست دیده شوند تا موتورهای جستجو هم وب‌سایت شمارا به‌شدت تنبیه کنند و رتبه آن را کاهش دهند.

آنچه برای وب‌سایت Jacob King و پادکست WP Bacon اتفاق افتاد، نمونه واضحی از این کمپین مخرب است. King متوجه شد که هزاران لینک با متن کلمات کلیدی مستهجن وارد وب‌سایتش می‌شوند. تنها ۱۰ روز پس‌ازآنکه او متوجه این کمپین مخرب سئو منفی شد، کلیدواژه اصلی لینک‌های تهاجمی حدوداً ۲۰% از نقشه لینک‌های آن را فراگرفته بود. اتفاق بسیار بدی که برای وب‌سایت King افتاد این بود که جایگاه WP Bacon عمدتاً به خاطر رتبه کلیدواژه‌هایش بیش از ۵۰ سکو تنزل یافت. میزان ترافیک بازدیدهای وب‌سایت دچار کاهش شد؛ شنوندگان جدید کمتر شدند و WP Bacon قبل از آنکه بتواند مخاطبش را پیدا کند از بین رفت.

تلاش کنید در این زمینه هرگز دچار هیچ اشتباهی حتی از نوع کوچک آن نشوید چراکه سئو منفی تهدید بسیار جدی، شدید و سرسختی برای وب‌سایت شما به شمار می‌رود و می‌تواند همه زحمت‌هایی را که در خلال سال‌ها تلاش و تحقیق به ثمر نشانده‌اید، تنها در چند روز هدر دهد.

چاره چیست؟ نظارت لینک‌ها و رد کردن فایل‌ها

پیشگیری همیشه بهتر از درمان است. دراین‌باره هم بهتر است کمپین‌های بک لینک منفی را پیش از انتشار و تخریب وب‌سایت شناسایی کنید. بدون بررسی و پیگیری مداوم ممکن است هفته‌ها طول بکشد تا سرانجام متوجه شوید ترافیک ورودی وب‌سایتتان کاهش‌یافته و تنزل رتبه آن‌هم در اثر بک لینک‌های مشکوکی به وجود آمده است که سئو شمارا مورد هدف قرار داده‌اند. اگر این اسپمرهای خرابکار مدت‌زمان طولانی‌تری برای ایجاد و توسعه کمپینشان در دسترس داشته باشند، می‌توانند وب‌سایتتان را بیشتر تخریب کنند.

شما باید مواظب این فعالیت‌های تهدیدآمیز باشید. بدین منظور الکسا ابزار حرفه‌ای Competitor Backlink Checker را معرفی کرده است. این ابزار به شما اجازه می‌دهد همه بک لینک‌هایی که به سمت وب‌سایتتان می‌آیند را بررسی کنید. همچنین رتبه‌بندی وب‌سایت‌های مرتبط و لینک شده را به شما نشان می‌دهد تا قادر باشید همه وب‌سایت‌های بی‌اعتبار و اسپم‌های احتمالی را بر اساس رتبه‌شان شناسایی کنید.

وقتی کسی برند شمارا هدف می‌گیرد و تلاش می‌کند با ارسال لینک‌های نامناسب آن را تخریب کند، پیش‌گیری بهترین راه است. بدین ترتیب گزارشی که از ابزار حرفه‌ای الکسا استخراج می‌کنید به شما کمک می‌کند وضعیت بک لینک‌های وب‌سایتتان را دائماً تحت نظر بگیرید. همچنین با استفاده از این ابزار می‌توانید بک لینک‌های وب‌سایت‌های رقیبانتان را هم پیدا کنید و با توجه به آن‌ها به اطلاعات مفیدی درباره رقابت میان خودتان دست‌یابید.


اگر متوجه شدید که اسپمرها کمپین سئو منفی برای وب‌سایتتان اجرا کرده‌اند، فهرستی از دامنه‌های مهاجم تهیه کنید و آن را تحت عنوان « دامنه‌های انکارشده» به موتورهای جستجو ارائه دهید. ارائه این فهرست به گوگل باعث می‌شود این موتور جستجو همه لینک‌هایی را که از سوی دامنه‌های نامناسب اعلام‌شده وارد وب‌سایتتان می‌شوند، نادیده بگیرد. بدین ترتیب بک لینک‌های مخرب دیگر نمی‌توانند رتبه شمارا دستخوش تغییر کنند. این راه‌حل ساده مشکل شمارا حل می‌کند اما دائمی نیست و تنها یک‌بار اجرا می‌شود. شما باید همواره بک لینک‌های ورودی وب‌سایتتان را بررسی کنید و هرگاه با لینک‌های اسپم مواجه شدید، فهرست دامنه‌های انکار شده را تهیه کنید و به گوگل تحویل دهید.

مشکل شماره ۲ سئو منفی: دزدیدن محتوا و انتشار نسخه‌های تکراری

negative-seo-1

اولین استراتژی سئو منفی از تصمیم گوگل برای مبارزه با لینک‌های مخرب سوءاستفاده می‌کند و باعث می‌شود وب‌سایت‌ها توسط الگوریتم پنگوئن گوگل به‌اشتباه شناسایی و تنبیه شوند. دومین استراتژی سئو منفی از الگوریتم پاندا گوگل برای اهداف مخربش استفاده می‌کند.

خزندگان و دزدان محتوا در این مرحله محتوای وب‌سایت شمارا برمی‌دارند و به‌عنوان محتوای خودشان در فضای وب به اشتراک می‌گذارند. البته گوگل در اغلب مواقع می‌تواند محتوای اصلی را از رونوشت آن به‌درستی تشخیص دهد اما هنوز هم ممکن است وب‌سایت شمارا به‌جای اسپمرهای مخرب به خاطر محتوای تکراری تنبیه کند.

دو دلیل عمده برای احتمال دزدیده شدن محتوای شما توسط اسپمرها وجود دارد:

  1. وقتی یک وب‌سایت بی‌کیفیت می‌خواهد محتوای وب‌سایتش را با دزدی از دیگران پربار کند.
  2. اسپمر می‌خواهد محتوای شمارا قبل از ورود خزنده گوگل خدشه‌دار کند تا وب‌سایتتان به خاطر محتوای تکراری تنبیه شود.

اولین دلیل ازنظر اخلاقی کاملاً اشتباه است اما میزان بدخواهی و تخریب آن مشخصاً از دلیل دوم کمتر به نظر می‌رسد. از طرفی دلیل دوم می‌تواند سئو وب‌سایتتان را با دزدی و رونوشت مکرر محتوا از بین ببرد. اسپمرها معمولاً محتوا را در linkfarms پراکنده می‌کنند تا باعث گمراهی موتورهای جستجو شوند. این موضوع درواقع می‌تواند گوگل را قانع کند که وب‌سایت شما باید برای اقدام غیرمجازش حتماً تنبیه شود.

حالا بازاریابی محتوا بیش از هر زمان دیگری رونق پیداکرده و ممکن است ساعت‌ها و روزها برای نوشتن محتوای باکیفیت و پست‌های وبلاگی صرف شود. با توجه به این گرایش محبوب و تازه، خطر دزدی و رونوشت مکرر محتوا مخصوصاً برای تولیدکنندگان محتوا دلهره‌آور است. آن‌ها همیشه با تهدید سوءاستفاده از کارهایشان مواجه هستند و ممکن است تلاش این افراد با حمله اسپمرها به‌کلی از بین برود یا علیه خودشان استفاده شود.

چاره چیست؟ گزارش تعدی به قانون کپی‌رایت گوگل

اگر با محتوای تکراری وب‌سایت خودتان مواجه شدید، اولین قدم این است که به ابزار Webmaster گوگل مراجعه کنید.

البته کاملاً محتمل است که سردبیر یا کارکنان اجرایی وب‌سایت اصلاً متوجه محتوای دزدیده‌شده نشوند. تصور کنید که یک وب‌سایت بزرگ با نویسندگان مختلف و متعددی همکاری می‌کند یا نویسنده میهمان دارد. در این صورت شاید هیچ‌کس در این شلوغی متوجه نشود که محتوای وب‌سایت دزدیده‌شده و جای دیگری منتشرشده است. از طرفی اگر متوجه شوند که محتوایشان دزدیده‌شده است می‌توانند با شناسایی تولیدکننده محتوا که محتوای تکراری منتشر می‌کند یا محتوا را جای دیگری هم منتقل می‌کند، احتمال تنبیه شدن از سوی گوگل را به صفر برسانند.

اگر متوجه شدید که محتوای شما از عمداً و در جهت تخریب وب‌سایتتان دزدیده‌شده است و ابزار Webmaster گوگل هم اصالت محتوایتان را تأیید نکرد، فرم تعدی به قوانین کپی‌رایت گوگل را پرکنید و برای مسئولین آن بفرستید. در این درخواست به محتوای دزدیده‌شده اشاره‌کنید تا گوگل بتواند شمارا به‌عنوان ناشر اصلی محتوا بشناسد و به سئو وب‌سایتتان به خاطر اتهام واهی محتوای تکراری آسیب نزند.

مشکل شماره ۳ سئو منفی: وب‌سایت‌های هک شده و حمله‌های بدافزاری

negative-seo-2

وقتی به‌احتمال هک شدن وب‌سایتتان فکر می‌کنید، چه تصویری جلوی چشمانتان ظاهر می‌شود؟ احتمالاً مجرمانی را تصور می‌کنید که چهره‌هایشان را با ماسک پوشانده‌اند و تلاش می‌کنند به وب‌سایتتان وارد شوند و آن را از بین ببرند.


 


البته این تصور هم یکی از خطرها و تهدیدهای پیش روی وب‌سایتتان است اما روش‌های زیرکانه دیگری درزمینه هک کردن وب‌سایت وجود دارند که در سئو منفی اجرا می‌شوند.

اگر هکرها باهدف اجرای شگردهای سئو منفی وارد وب‌سایتتان شوند، شما احتمالاً متوجه ورودشان نمی‌شوید. آن‌ها ممکن است صفحه‌های کم بازدید وب‌سایت شمارا مورد هدف قرار دهند یا تغییرات بسیار اندک و زیرکانه‌ای در آخرین صفحه‌ها اعمال کنند تا به وب‌سایتتان آسیب بزنند.

برخی از این روش‌های مخرب شامل موارد زیر هستند:

  • افزودن محتوای بی‌کیفیت یا آزاردهنده به صفحه‌ها
  • جایگزین کردن محتوای شما با محتوای تکراری که از سایر منابع استخراج‌شده است باهدف تنبیه شدن وب‌سایت از سوی گوگل
  • افزودن یا جایگزین کردن لینک در جهت راهنمایی بازدیدکنندگان به صفحه‌های خودشان یا وب‌سایت‌های غیراخلاقی
  • حذف لینک یا تصاویر از صفحه‌های شما
  • پنهان کردن تغییرات محتوا در کدهای HTML تا ابزار Webmaster تنها در صورت بررسی کدها متوجه تغییرات شود

اگر سال‌هاست به تولید محتوا برای وب‌سایتتان مشغول هستید و روند ارسال و به اشتراک‌گذاری محتوا را به‌صورت پیوسته دنبال می‌کنید، یعنی وب‌سایتی پر از محتوا در اختیاردارید، ممکن است به همین خاطر هدف هک قرار گیرد. این خطر وب‌سایت‌هایی را که مدت‌هاست به آن‌ها دسترسی پیدا نکرده‌اید هم تهدید می‌کند. جالب است بدانید حتی صفحه‌هایی که ترافیک ورودی‌شان خیلی کم است هم در معرض خطر هک شدن قرار دارند. تغییر دادن محتوای این وب‌سایت‌ها برای هکرهای زیرک و خرابکار بسیار آسان است و می‌توانند به‌راحتی روی سئو شما تأثیر منفی بگذارند.

چاره چیست؟ ممیزی پیوسته و بررسی توسط مدیر وب‌سایت

اگر عملکرد وب‌سایتتان را به‌طور پیوسته بررسی و ممیزی کنید، احتمالاً قادر خواهید بود همه تغییرات چشمگیر پیش‌آمده در صفحات را تحت نظر بگیرید.

الکسا در این زمینه هم ابزار مرتبطی به نام SEO Audit معرفی کرده است و به شما کمک می‌کند وضعیت تغییرات وب‌سایتتان را بهتر و دقیق‌تر دنبال کنید. این ابزار همه مسائل و مشکلات احتمالی فنی را بررسی می‌کند و مراحل ساده‌ای برای رفع آن‌ها پیشنهاد می‌دهد تا به موقعیت اصلی خودتان بازگردید. همچنین قابلیت Site Overview در الکسا به شما کمک می‌کند رتبه و وضعیت ترافیک ورودی بازدیدکنندگان صفحه‌هایتان را تحت نظر بگیرید تا از هر تغییر احتمالی مطلع شوید.

در مقابله با روش‌های کلاه‌سیاه سئو در این مورد اصلاً لازم نیست متخصص باشید. هرکدام از این نشانه‌ها را در آمار وب‌سایتتان مشاهده کردید، حواستان را بیشتر جمع کنید:

  • افزایش ناگهانی و بسیار زیاد ترافیک ورودی در صفحه‌هایی که در سال‌های اخیر تقریباً ثابت مانده بودند
  • ورود ناگهانی بک لینک‌ها به صفحه‌هایی که قبلاً غیرفعال بودند یا ورود بک لینک‌های متعدد از سوی وب‌سایت‌های که معمولاً به شما لینک نمی‌شوند
  • افزایش رتبه کلمه‌های کلیدی مخصوصاً برای کلمه‌های کلیدی بی‌ربط یا ناخوشایند

این شگردهای سئو منفی، می‌تواند نتیجه واکنش یکی از کارمندان یا همکاران ناراضی باشد!

اسپمرها الزاماً رقیبان شما نیستند که بخواهند وب‌سایتتان را باهدف برجسته‌تر کردن جایگاه خودشان تخریب کنند؛ بلکه ممکن است یکی از کارمندان ناراحت قبلی به این فکر افتاده باشد که باید کاری کند تا شما دوباره او را استخدام کنید. اگر به‌تازگی با پیمانکار یا کارمندتان قطع همکاری کرده‌اید اما دسترسی او را به سیستم نرم‌افزاری وب‌سایت لغو نکرده‌اید، ممکن است آن‌ها تلاش کنند خیلی زیرکانه وارد سیستم شوند و آن را در هم بریزند.

مشکل شماره ۴ سئو منفی: بازخوردهای منفی جعلی در سرتاسر وب

negative-seo-3

روش‌های سئو منفی فقط وب‌سایت شمارا مورد هدف قرار نمی‌دهند بلکه قصد دارند سایر صفحه‌های موجود در فضای اینترنت را هم آلوده کنند.

برخی صاحبان مشاغل گزارش کرده‌اند که سیل بررسی‌ها و بازخوردهای منفی درباره خدمات آن‌ها در گوگل، Yelp و Angie’s List دیده‌شده است. حمله به وب‌سایت‌های جانبی معمولاً برای خدشه‌دار کردن اعتبار کسب‌وکارها انجام می‌شود اما نتیجه آن روی گوگل مستقیماً بر سئو وب‌سایت خودتان تأثیر می‌گذارد.

این رتبه‌بندی‌ها و امتیازهای پایین همچنین به‌طور مستقیم روی فروش شما تأثیر می‌گذارد. اغلب کسب‌وکارها شاهد بوده‌اند که میزان فروش سازمانشان باکم شدن تنها یک ستاره در نظرسنجی‌ها به طرز چشمگیری تنزل یافته است. اهمیت این موضوع زمانی مشخص می‌شود که متوجه شوید ترافیک ورودی وب‌سایتتان به خاطر سئو منفی کاهش پیداکرده است.

اگر می‌خواهید متوجه شوید که نقش سئو منفی در تنزل رتبه ناگهانی وب‌سایتتان چیست، اولین قدم بررسی بازخوردها و نظرات است. معمولاً با افزایش ناگهانی و شدید بازخوردهای منفی مواجه نمی‌شوید مگر آنکه در یک بحران اساسی روابط عمومی گرفتارشده باشید.

در بررسی امکان جعلی بودن نقدها و نظرات به این ویژگی‌ها بیشتر توجه کنید:

  • نقدی که معمولاً یک یا دو کلمه مانند «بد» یا «متنفرم» در متنش دارد و یک ستاره اعطا کرده است.
  • این نقدها معمولاً در یک چرخه زمانی چندساعته یا چندروزه تکرار می‌شوند.
  • منتقدین عموماً هیچ نقدی برای سایر شرکت‌ها ارسال نمی‌کنند یا اصلاً سابقه‌ای درزمینه بررسی صفحه‌های دیگر از خود بر جای نگذاشته‌اند.

از طرف دیگر، اغلب منتقدین عادی بازخوردهای معتبری درباره کمپانی‌های مختلف منتشر می‌کنند یا از وب‌سایت‌های مخصوص بررسی و نقد بهره می‌برند تا به سایر کاربران هشدار دهند که از کدام کسب‌وکارها باید دوری کنند.

کسب‌وکارها باید قادر باشند همه بازخوردها را که اغلب ترکیبی از نقدهای منفی و تعریف‌های مثبت است، ببینند. درواقع باید منتظر دیدن هر نوع نقدی درباره خدمات و کالاهایتان باشید. اگر دائماً شاهد نقدهای منفی یک یا دوکلمه‌ای بودید، احتمالاً با حمله سئو منفی مواجه شده‌اید.

چاره چیست؟ گزارش نقدهای جعلی

اغلب وب‌سایت‌های بررسی به کسب‌وکارها اجازه می‌دهند نقدهای جعلی را گزارش کنند. همیشه باید مؤدبانه، محترمانه و صادقانه به انتقادات منطقی و منفی پاسخ دهید اما دلیلی وجود ندارد که در مقابل منتقدین جعلی هم خوش‌رفتار باشید. اگر نقدهای جعلی را مشخص کنید و آن‌ها را گزارش دهید، گوگل و سایر وب‌سایت‌های بررسی قادر خواهند بود اسپمرها را شناسایی کنند و آن‌ها را پیش از آنکه بخواهند اعتبار برندهای دیگر را هم هدف بگیرند، متوقف کنند.

بررسی دائمی، کلید محافظت وب‌سایت در مقابل سئو منفی است

negative-seo-4

سئو منفی یکی از تهدیدهای جدی امروز برای وب‌سایت‌ها است. همچنان که اسپمرهای کلاه‌سیاه از روش‌های نادرست به‌جای ترقی خودشان در جهت حمله به سایرین استفاده می‌کنند، تهدید سئو منفی هم به‌تدریج مهم‌تر و خطرناک‌تر می‌شود.

البته هیچ روشی وجود ندارد که امنیت وب‌سایت شمارا در مقابل سئو منفی به‌صورت تمام و کمال تضمین کند؛ اما با بررسی مداوم وب‌سایتتان می‌توانید هر حمله را به‌محض آغازش شناسایی و متوقف کنید. اگر ابزارهای مناسب را در دسترس داشته باشید، قادر خواهید بود تأثیر آسیب‌هایی را که در اثر روش‌های سئو منفی به وب‌سایتتان واردشده‌اند از بین ببرید. بدین ترتیب درفروش، ترافیک ورودی سایت و همچنین درگیری مشتری هم شاهد کاهش چشمگیری نخواهید بود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.